zondag 19 augustus 2012

A little Story A Day - I'll give it away


19.08.2012

Verbinding werd haar inspiratiewoord voor de volgende little story. De little story,  waar het nog steeds gaat over de zoektocht naar zingeving.

Toen ze enthousiast als ze was klaar zat om haar volgende stukje te schrijven werd ze overmand door pijn.

De pijn ontstond van de ene op de andere minuut.
Fluitend was ze bezig met de voorbereidingen voor een saladebuffet. Er stonden drie laptops op het aanrecht. Allen geopend met de meest exclusiefe salade recepten. Wat had ze hier zin in. Bij het bereiden van de tweede salade begonnen haar benen te gloeien. Ze kon er bijna niet meer bij blijven staan en zette in het midden van de keuken een krukje om af en toe even op uit te rusten. Het gloeien ging over naar pijn. Het begon met wat aanvallen., Maar de pijn werd steeds heviger en breidde zich uit naar handen, knieën, voeten, onderrug en rechterbeen.

Ze wist zich geen raad. Ze verlangde naar de slaapkamer en haar mooi opgemaakte bed met rolkussens. Daar zouden haar benen alle rust krijgen die ze nodig hadden en dan zou het zo weer over gaan.

Ze moest daar nog wel even geduld mee hebben. De gasten moesten nog komen en het buffet moest zelfs nog geopend worden.

Het buffet was zo'n succes dat iedereen bleef hangen. Ze liet aan niemand iets merken. Maar van binnen schreeuwde ze het uit.

Ze was nog nooit zo blij geweest iemand te zien vertrekken.

De verbinding was er. Alleen was er nu een zwakke schakel.

Inspiratie: De zwakke schakel door
Inspiratie: Verbinding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten